Debattforum for yrkessjåfører?Kjære yrkessjåfør venner.

Første melding fikk en overveldende positiv respons. (Jeg viste ikke at så mange av dere var hjemme, regna med at dere lå å gulpa støv langs landeveien).

Interessen er tilstede. Alle som har svart har vært positive.

Jeg har vært i kontakt med et par forskjellige datafolk jeg kjenner, som har muligheter for å sette opp ei liste for oss. Dette kommer jeg tilbake til, men sannsynligvis ikke før om ei drøy uke, jeg skal kjøre litt jeg og. (Reiser til Østerrike søndag morgen). Men, helt utenfor verden blir jeg ikke, for jeg har fått med meg bærbar pc m/ modem som jeg kopler til mobiltelefonen. Men det er jo ikke alltid tida strekker helt til.

Lista vil imidlertid sannsynligvis fungere som følger:

Man må melde seg på en avtalt adresse. Innlegg man ønsker å dele med resten av gjengen sender man til den avtalte adressa, og de blir så automatisk videresendt til alle som har meldt seg på lista. Det finnes altså ingen administrator som sensurerer eller videresender, det skjer automatisk via et dataprogram. Inntil videre vil jeg også foreslå at alle skriver det de har på hjertet, omtrent som det fungerer når vi møtes på kafeen. Forskjellen ligger i at vi kan fortsette en samtale over tid, og vi kan komme med forslag som kan følges opp, forslag vi kan videreutvikle.

Jeg har fått et par kommentarer angående pressemeldinga om tollvesenet. Kort svar:

Jeg er i kontakt med Oslo tollvesen konkret for å diskutere hvordan ei omorganisering kan finne sted, og forslaget om et hurtigspor UTE PÅ PLASSEN skal bringes videre. Dessuten er det helt riktig som en av dere sa at for å få respekt må VI også oppføre oss slik at vi får den.

Jeg tar gjerne imot flere kommentarer angående debattforum.

Når ting er klare vil jeg sende ut et slikt fellesbrev igjen, og legge ut informasjon på Sundets TruckStop. Imellomtida er det helt fint dersom dere lufter ideen med kolleger og venner.

Hilsen Geir Sundet


Tilbake til Debattforum
Tilbake til Sundets TruckStop