Debattforum for yrkessjåfører.
Se også Pratekanalen!

Det er nå mulig å lese innleggene fra den første perioden her! Og her finner du presentasjon av deltakerne.(Tips: Skift sol med online)


Kjære Yrkeskolleger.


Velkommen til trailer - og lastebilsjåførenes eget debatt hjørne langs den digitale motorveien.

STOR NY ENDRING 24.07.2002:
På grunn av vedvarende virusangrep har vi flytta lista til http://groups.msn.com/Truckstoplista
Sjekk ut!

Den "gamle" truckstoplista som var epost basert er nå stengt.

Det som følger under er dermed nostalgisk material om hvordan folk blei ønska velkommen til denne lista, som starta 10 mai 1997, og blei stengt 8.november 2004.

Hvem driver Debattforum for yrkessjåfører?
Vel, dette er endel av tilbudet på Sundets TruckStop, med daniel@copyleft.no som teknisk sjef, og Geir Sundet som vert. Men jeg ser på denne lista på samme måten som på debatten i en TruckStop: Ingen eier den. Ingen bestemmer hva som diskuteres rundt bordene. Forskjellen ligger i at vi her kan fortsette en samtale over tid, forslag kan videreutvikles og følges opp.
Vi inviterer dere til et sted hvor vi kan drøfte felles problemer, framtida for yrket, stort og smått som angår sjåførlivet og det livet vi lever som vi tror andre har interesse i, og som vi ønsker å dele. Noen av oss er fagorganisert i LO, noen i YS, og noen er uorganisert. Fagforeningsarbeid blant sjåfører er en naturlig ting å drøfte. Spørsmål kan stilles og ting kan foreslåes.
Så blir det opp til oss alle å skape ei tone oss i mellom som er kollegial. Og utvikle Debattforum for yrkessjåfører til et sted sjåfører har lyst til å delta. Ellers er det fritt fram. Grip pc'en og sett i gang.

Vi har også tekniske muligheter til å stenge lista for eventuelle enkeltpersoner som misbruker lista ved å sende inn sjikanerende ting osv, men vi håper ikke dette vil bli noe problem.

Alle deltakere oppfordres til å skrive under med fullt navn. Du er også velkommen til å presentere deg. Se opplysninger om det her . Skriv til Trond Henningsen.

Noen praktiske tips:
Ha alltid med en overskrift i SUBJECT (tittel): - feltet når du sender noe til Debattforum for yrkessjåfører, så ser de andre hva stykket handler om.
Og svarer du på, eller kommenterer du et tidligere innlegg, bruk samme overskrift som vedkommende hadde.

Til slutt:
La jungeltelegrafen gå om DEBATTFORUM FOR YRKESSJÅFØRER, så vi får med oss flest mulig.


Hjertelig velkommen.


Hilsen Geir SundetTilbake til
Truckstop-lista.

 

Om Truckstop lista

 

Abonnement på Truckstop lista

Abonner på Truckstop lista ved å fylle ut følgende formular. (Formularet er nå fjerna).
Du vil få en e-post hvor du blir bedt om å bekrefte opplysningene, for å forhindre folk i å bli påmeldt ufrivillig. Dette er ei skjult liste, som betyr at bare administratorene veit hvem som deltar.