Sundets TruckStop SOLGT!

Geir Sundet utnevnt til SPESIALRÅDGIVER i Samferdselsdepartementet.
Klokka 12 idag blei papirene for salget av Sundets TruckStop underskrevet.

-"Flere ting har skjedd parallelt, og dette er en svært lykkelig dag for meg", sier Geir Sundet til den nye redaksjonen for Sundets Truckstop.

Forhandlinger om salg har pågått i all hemmelighet i lang tid. Det er boomen på IT aksjer på børsen og ønske om et solid fotfeste i lastebilmiljøet som har vært motivene bak den svenske lastebilgiganten SCANIAS ønske om oppkjøp.

Geir Sundet har imidlertid ikke vært villig til å selge før nå.

-"Da tilbudet om spesialrådgiverjobben i Samferdselsdepartementet kom, og tilbudet på TruckStopen samtidig blei økt, slo jeg til", sier Sundet.

Det var etter at SCANIA sjøl blei oppkjøpt av Volkswagen at budet på TruckStopen blei flerdoblet. Sundet vil ikke ut med hvor mye det dreier seg om, men sier han er økonomisk sikret for resten av sin levetid.

-"Jeg ser nå fram til å starte i jobben som spesielrådgiver, men jeg trenger hjelp fra alle dere på landeveien. Send meg tips over hvilke saker jeg bør jobbe med i departementet på geirs1@online.no Det må gjøres rask, da jeg reiser til Oslo ikveld og starter på jobb allerede imorgen.

- Jeg har også krevd en spesiell klausul i avtalen med Volkswagen om at det skal være adgang ut dagen idag til å kjøpe aksjer. Aksjene vil ligge på ca 50% av markedspris. Nærmere informasjon geirs1@online.no.

-Tilslutt vil jeg takke alle som har besøkt TruckStopen gjennom de snart 4 år den har vært åpen og håper dere vil fortsatt vil ha Sundets TruckStop som en trygg rasteplass langs den digitale motorveien. Jeg har full tillit til at den nye eieren vil drive stedet videre i samme ånd som før."

Vi i Volkswagen Norge kommer til å drive denne truckstopen videre på samme måte som før, og vil la NLF i Oslo stå for den daglige oppdatering, og øsnker alle lastebilsjåfører velkommen til truckstop.


Vennlig hilsen
Hans Ficher
Volkswagen Norge.
Oslo 1. april 2000.Tilbake til Sundets TruckStop
Back to Sundets TruckStop