Over bardisken henger Suvenirene fra stamgjestene. Som regel prospektkort med Nakne dameromper fra Tenerif, eller toppløse skjønnheter fra Benidorm. Vi får imidlertid tilsendt folk, og de blir sendt fra:
Mandalskameratene, fra Sogndal Chaufførforening, fra Ewa, fra Heather Henderson, fra Dag Rune Bergheim, fra Tom Holshagen, fra Arne, fra AKP, fra fagligvev.no, fra Lennart "Vespen" Andersson, fra KnightsInn, fra Knut Lande, fra Kjell Tulldahl, fra Markussen Transport, fra Ðåêîìåíäóåì ïîñåòèòü, Russland, fra El & IT forbundet i Rogaland, fra Sassy, fra Rød Mix i Saltdal, fra Sanden Vel, (bydelen hvor jeg er født), fra P3 (12. juni), enda fler fra íàøèõ êîëëåã , Russland, fra Roger Utstrand, fra Torgeir Abrahamsen, fra Hilde Haug, fra Frank Molstad, fra De Facto, fra Bjarne Skaar, fra Team Trafikkskole, fra Hans Kristian Magnor, fra Thomas Lyngshede, fra TransportMagasinet, fra Stein Rafoss Filosofiske Hjørne, fra Tidskriftet Røde Fane, fra Birger Rokne, fra Keith A Hamlin, fra Elektroniske, norske, post- og debattlister for den samfunnsinteresserte, fra Randy Packratt, fra Tom Childs, fra Pål Steigan, fra Stephen Mc Grath, fra fra Maskinkjører'n P1's Kveldskjør, John Bennett, og fra Tidskriftet Revolusjon. I september 1996 kom det en gjeng fra Norske Heimesider, og den 4. november 1996 kom det en hel flokk fra Verdens Gang!. I januar 98 kom folk strømmende fra Fædrelandsvennen!. Flere hilsen i Gjesteboka.


Denne baren
er åpna av vår skyttsengel

ELLEN BERNTSEN*


bloodbar.gif

Stedet hvor de STORE spørsmåla får sin (ut)løsning!
Start her!

(Format WAV)
Spilleautomat:

Java Astroids
dog running
Truckstop-bandet:

Jukeboks:

(Format AU)

Purple Haze Buddy Miles & Bootsy Collins
The Wind Cries Mary Sting & John McLaughlin
"Crosstown Traffic" Jimi Hendrix i AU format
"Purple haze" Jimi Hendrix i AU format
"Hey Joe" Jimi Hendrix i AU format
Viva Las Vegas ZZ Top


bloodbar.gif

Det store spørmåla blant trailersjåførene blir som regel løst på kafeene og fergene, men fremfor alt i baren. Vi kan ønske deg velkommen til Debattforum for yrkessjåfører!. Tidligere var dette ei rein postliste, det vil si at innlegg som skrives blei sendt automatisk til alle som hadde meldt seg på, men nå kan du også lese tidligere innlegg på web-side. Norsk Transportarbeiderforbund har en debattside her som bare kan leses på web. Sett på en melodi fra jukeboksen, og ta en titt. Stikk også innom Teamsters debattliste. Eller kanskje heller itf mailing list eller roundtable for truckers? For de som snakker Spansk anbefales Foro de debate de Legazpi.

ELLER - delta aktiv sjøl! Den NORSK jabbekanalen på IRC for SJÅFØRER heter #tungbil og ligger på Undernett.
THE DRIVER'S FORUM er en IRC kanal hvor vi sjåfører kan diskutere forskjellige saker på engelsk.

Det finnes også et faglig forum hvor fagorganiserte fra alle yrker utveksler erfaring. På engelsk finnes Labour Webmasters' Forum.
bloodbar.gif

Månedens konkurranse:

Holder du hodet i trim, eller lar du det forfalle? Trening, trening og atter trening, det er BarBari's resept. Oppgaven er å legge 4 mynter på ei bordplate slik at de danner to rader, med TRE mynter i hver rad! Løsning til STS. Straks! Premie. Vinner blir offentliggjort neste måned, (dersom hun vil).
Sjekk korttrikset i Den Magiske Hula!
bloodbar.gif


Skyttsengelen.

Hvem er Ellen Berntsen? De som har kjørt frosne pizzabunner fra Liverpool til Stabburets fabrikk på Stranda på Sunnmøre har vært i baren på "Farmen" i Skelmersdale. På et skilt over disken står det at Marina Dalglish åpna denne bar. Alle barer bør ha en høytstående kulturell person som sin beskytter. Hvilken kultur var mer naturlig i Liverpool en fotball, og hvem andre en Kenny Dalglish var sjefen der? Bak alle store menn står som kjent en kvinne. Marina, the hero!
Jeg innrømmer blankt, jeg skulle gjerne hatt fru Harry Kure fra Sarpsborg, men... Det måtte ble mer lokalt. Helten i strøket. Svein Berntsen. Som til og med har vært innpå i femte og sjettedivisjonsoppgjør for MK, Mandalskameratene. At fru Ellen jobber på Vinmonopolet gjør henne ikke mindre attraktiv.
(Ryktene om at kulturministeren skulle åpne baren var satt ut av Europabevegelsen PR avdeling. Hun var sjølsagt ALDRI aktuell. Trikse og miksekultur har INGENTING i denne baren å gjøre!) Triksing hører hjemme på fotballbanen. (Se også A town called Wagina.)

At det var staffe mot Brasil??!!!!

bloodbar.gif

BARBARI

Jeg har vært på Narvik bar og Tromsø Bar i Antwerpen, på kafe Porto i Hamburg, på Cafe Mocambiq i Porto og på Texas Bar i Lisboa. Jeg har kjørt mange druelass fra Bari i Italia, men jeg hadde aldri vært på Bar Bari før nå, BarBari kan være kult!

bloodbar.gif

HUSK:

bloodbar.gif
 

Det finnes dem som mener fotball er et spill på liv og død. Jeg er skuffet over folk som har et slikt syn, sa Bill Shankley, Liverpools gamle manager. Fotball er laaangt viktigere en som så!

Ingen lot seg forøvrig lure av vår aprilspøk i år 2000, og det beviser at gjestene på Sundets Truckstop er er ALTFOR intelligente til å la seg lure til å tro at jeg skulle ha solgt meg! Takk for hilsner!


Vi kan også anbefale et besøk i vår Portugisiske snack bar avdeling nord for Lagos
[Historier fra Motorveien] [Ryddegutten] [Fotballbanen] [Streik] [Privat] [Musikk]
[Nyhetsside] [Oppslagstavla] [Gjestebok] [Trailerhjørnet]

dog running dog runningEdruelige uttaleser mottaes med latter!