Det Private Rom

 

  

 

BILDER:
Med skjegg
Nesten uten skjegg
Musematta mi

AVISER OG MAGASIN:
Klassekampen
Lindesnes Avis
Transportmagasinet
Fædrelandsvennen
Moss Dagblad

ORGANISASJONER:
Yrkestrafikkforbundet
Transportarbeiderforbundet
NYF

 

 

[English text]
 

Neida, det blir ikke snakk om noen "hjemme hos" reportasje, bare en kort presentasjon.

Sundets TruckStop blei til i 1996, da jeg var langtransportsjåfør, og den preges naturlig nok av det. Den blir bare i liten grad oppdatert, og kan betraktes som et museum.
Mitt navn er altså Geir Sundet. Jeg har to sønner, 28år og 24år, og en vakker kone jeg feira tjue års bryllupsdag sammen med i 1995. (Hun hadde glemt det!!! Slik er de bra damene! ;-))
Jeg har jobba som langtransportsjåfør og skribent, med mest inntekt av kjøringa. I ca 19 år kjørte jeg mellom Murmansk, England, Portugal, Italia, Romania og Moskva, og ganske mange steder innimellom. Tilsammen kjørte jeg lastebil i tjuefem år, siden 1976, og har vært i alle byer i Norge utenom Kristiansund. Og hva skal man vel der å gjøre? Så slo armene seg vrange, og jeg gikk på skole noen år. Nå jobber jeg med trafikksikkerhet og opplæring som avdelingsleder på Skandinavisk Trafikksenter i Kristiansand.

Fra 1994 ut 1999 hadde jeg ei fast spalte som het Sidespeilet i Transportmagasinet. Å skrive i Transportmagasinet var gøy fordi mange sjåfører leste det og responsen var stor. De fleste av historiene på Sundets TruckStop har stått i magasinet.

Fra begynnelsen av 80 til midten av 90 tallet skreiv jeg artikler for Klassekampen under navnet Steppeulven. Jeg har også solgt historier og artikler til Lindesnes Avis, Klassekampen, Transportmagasinet, Fædrelandsvennen , Moss Dagblad, Sogn Dagblad og Trondhjemsavisa. (Den siste gikk konk etter at de hadde trykket min dobbeltsideartikkel om murens fall i Berlin, og før jeg fikk honoraret!)

Jeg leser mye om data, men var sjøllært da dette nettstedet starta opp. Etter at jeg slutta som sjåfør har jeg tatt to års IT utdanning.

Ellers organiserte jeg langtransportsjåfører og var leder for Norske Yrkessjåførers Forening, som var lastebil og traileravdelinga til Norsk Rutebilarbeiderforbund (nå Yrkestrafikkforbundet) fra februar 1997 til juni 1998. Jeg satt også i forbundets landsstyre. Tidligere ledet jeg Sørlandsavdelinga av Norske Yrkessjåførers Forening, NYF Sør.

Jeg meldte meg ut av Rutebilarbeiderforbundet 25.9.98, og gikk samtidig inn i Norsk Transportarbeiderforbund (NTF). Før jeg slutta å kjøre var jeg klubbleder i NTF klubben hos Grimestad Transport, og satt i styret i NTF avdeling 61 Kristiansand og ledet i langtransportutvalget der.

Jeg kan kontaktes på fax 38262198. Faxen er hjemme, men det er det ikke alltid jeg er. Prøv eventuelt mobil 90618620. Den har jeg som regel i lomma.
24.11.2007
"DAME"BILDER:
Slik ser kvinnen i mitt liv ut!
Vår nye yndling
En av mine første kjærester
Et av de mest intense forholda
Kvinnen i Alpene
Kvinnen i Mandal
Den gamle Spanske
Kvinnen i USA
Kvinnen på Sicilia
Kvinnene i Norge
Kvinnen i Danmark
Kvinnen i Tyskland
Har du sett filmen om mitt liv?

Eller lest boka?

Oppslag fra Dansk leksikon
 

 

HUSK:
ALT ER MULIG
PÅ SUNDETS TRUCK STOP!

 

Alternativ 1 Data
Alternativ 2 Skole