Sundets TruckStop ønsker velkommen til
FAGLIGHJØRNET

Trailersjåfører i alle land - FOREN DERE!!!
Råd, vink og påstander om organisasjonsarbeid for langtransportsjåfører.

 Tips:
 
Forsida Hvordan Maal Analyse Metode


 Tips:

Streik 96
Nyhetsside
Trailerhjørnet
Debatthjørnet
Nybegynnerhjørnet Klassekampens arkiv:
 

Stadig flere langtransportsjåfører forstår at det trengs organisert arbeid for å forbedre forholda i transportbransjen. De forstår at vi ikke kommer noen vei med bare å bytte firma hver gang vi er misfornøyd.
Men fremdeles er det mange som ikke forstår at de sjøl må gjøre noe. Som heller vil at andre sjåfører skal ta støyten ved å:

  • organisere seg
  • betale kontingent
  • bygge sentrale og lokale organisasjonsledd
  • kjempe fram gode tariffavtaler
  • ordne opp og gjøre noe!
...slik at en sjøl kan fortsette som uorganisert og se forbedringene komme uten å løfte en finger, betale noe eller risikere noe.

For det første er dette en egoistisk og usolidarisk måte å tenke på, men viktigere er det at forbedringene går seint, og at vi aldri vil oppnå store resultater på denne måten.

Det som nå foregår er som en fotballkamp hvor vi har tre- fire mann på banen og resten av laget på tribunen. Det nytter lite å kreve resultater utan at DU tar del i arbeidet.

På Sundets TruckStop sier vi derfor:
Våg å kjempe - våg å vinne! Julenissen er og blir død!
De beste blant dere er kalt!

Ved å klikke deg videre i venstre spalte på denne sida vil du se HVORDAN - MÅLSETTING - ANALYSE og METODE jeg mener er viktigst.
Tilbake til toppen.
 
 

[Historier fra Motorveien] [Streik] [Nyhetsside] [Oppslagstavla] [Gjestebok] [Trailerhjørnet] [Biblioteket] [Debatthjørnet] [Nybegynnerhjørnet]