Forrige tur...
gikk til....

 År 2000:
 
Ut på TUR
 
Oktober 2000.

MAN Commander 19.460

En måned med lite kjøring. Delvis fordi jeg deltok på to fagforeningskurs, delvis fordi den uka jeg skulle kjøre blei ekstremt stille. Det var ingen lass å få ut, så jeg lossa bil som kom fra kontinentet på mandag - og reiste hjem.

Tirsdag lasta jeg på to plasser i Kristiansand, og lossa i Sandefjord om kvelden, bygingsmateriale til et stort forretningslokale som var under ombygning. Min første innenlandstur på ca 5 år, nå jeg ser bort fra lasting og lossing i Agder og Rogaland.

Jeg fikk dermed besøke Furulund Kafe ved Stokke i Vestfold, som alltid har vært en favoritt. Sommerkotelettene var akkurt som før.

Lossa Horten neste dag, og lasta mellom Svelvik og Drammen, gips til Sandnes. 28 tonn gips på en spinkel toaksla bil med fastsveisa svingskive og ei smekker Fliegeltralle er ingen god kombinasjon, men jeg kom da fram og fikk levert torsdag morgen i et skikkelig grisevær. Du losser og har inntrykk av at det står noen der oppe med en pøs og ler av deg.
Truckføreren var en vennlig sjel, så han gav meg ei svart "cowboylue" med reklame for GLAVA. Så nå er det tydelig at ambisjonene er i orden: Sundet vil inn i Glavaskiktet i fagbevegelsen. Det som i noen tilfeller ligger som en klam og dempende hånd over all aktivitet nedenfra. Ånnei :-) Tror ikke det!

Etter gipseventyret fikk jeg kjøre ut på Jæren til en av de "faste" fabrikkene vi laster for å laste opp et lass til Frankrike. Men det skulle en annen sjåfør avsted med siden jeg ikke skulle kjøre neste uke.

Tilbake til toppen.
 
 

[Historier fra Motorveien] [Streik] [Nyhetsside] [Oppslagstavla] [Gjestebok] [Trailerhjørnet] [Biblioteket] [Debatthjørnet] [Nybegynnerhjørnet]